Найкращий український форум -=BMZ=-

Объявление

BMZforum.7li.ru

Женский форум о Диетах №1

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Найкращий український форум -=BMZ=- » Як все дістало - життя замало (Суіцид) » Шо мені робити ?як їх вирішити

Шо мені робити ?як їх вирішити

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Блін
Все дістало життя замало
вічні проблеми

Я нехочу більше жити !!!

0

2

Смерть це не вихід ! ! ! !................суєцидом ми тільки показуєм свою слабкісь! ! ! ! !............Треба йти до кінця вихід є ЗАВЖДИ ! ! ! ! !................

0

3

блин марко я от тебя такого не ждал что ты такой суициидальный

0

4

Суєцид це SUXXXXXXXXXXXXXXXXX

0

5

А ви впевнені, що після смерті буде краще? А що, як навпаки стане ше гірше? Невідомість не лякає?

0

6

Життя, немов гра,кожен день-це як новий рівень!часом ідеш повулиці,і тут бац, зупиняєшся на перехрест 2 доріг,1-смерть(тобі набридло жити,пробував втекти від буденності,нічого не вийшло,хочеш втекти від усього-знайоме відчуття),2- дорога,де є твої трабли, ти напрягаєшся їх вирішити, потерпаєш від невдач,і всякого такого,але це твоє життя,хрест який ти маєш нести до кінця!ми не повинні помічати негативи у житті,ми самі створюємо своє майбутне, ми маємо бути сильні,бо якшо кожен думатиме,як померти,бо шось не те в житті,чорна полоса, то людство вимре!на мою думку,треба забити, радіти тому,що маєш ти,бо дехто не має навіть того!........

0

7

Зайка я з тобою згідний ніколи не варто опускати руки!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

8

я це все написала з власного досвіду,знаю як це, не одну ніч проридала,не знаючи шо робити далі,для чого далі існувати!але якшо я тут....значить так має бути

0

9

---

0

10

back !!!

0

11

Ваша суицидальная смерть, принесет страдания всем вашим родственникам на 7 поколений вперед.

0

Вы здесь » Найкращий український форум -=BMZ=- » Як все дістало - життя замало (Суіцид) » Шо мені робити ?як їх вирішити

Создать форум.