Блін
Все дістало життя замало
вічні проблеми
Я нехочу більше жити !!!
Найкращий український форум -=BMZ=- |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Найкращий український форум -=BMZ=- » Як все дістало - життя замало (Суіцид) » Шо мені робити ?як їх вирішити
Блін
Все дістало життя замало
вічні проблеми
Я нехочу більше жити !!!
Смерть це не вихід ! ! ! !................суєцидом ми тільки показуєм свою слабкісь! ! ! ! !............Треба йти до кінця вихід є ЗАВЖДИ ! ! ! ! !................
блин марко я от тебя такого не ждал что ты такой суициидальный
Суєцид це SUXXXXXXXXXXXXXXXXX
А ви впевнені, що після смерті буде краще? А що, як навпаки стане ше гірше? Невідомість не лякає?
Життя, немов гра,кожен день-це як новий рівень!часом ідеш повулиці,і тут бац, зупиняєшся на перехрест 2 доріг,1-смерть(тобі набридло жити,пробував втекти від буденності,нічого не вийшло,хочеш втекти від усього-знайоме відчуття),2- дорога,де є твої трабли, ти напрягаєшся їх вирішити, потерпаєш від невдач,і всякого такого,але це твоє життя,хрест який ти маєш нести до кінця!ми не повинні помічати негативи у житті,ми самі створюємо своє майбутне, ми маємо бути сильні,бо якшо кожен думатиме,як померти,бо шось не те в житті,чорна полоса, то людство вимре!на мою думку,треба забити, радіти тому,що маєш ти,бо дехто не має навіть того!........
Зайка я з тобою згідний ніколи не варто опускати руки!!!!!!!!!!!!!!!!!
я це все написала з власного досвіду,знаю як це, не одну ніч проридала,не знаючи шо робити далі,для чого далі існувати!але якшо я тут....значить так має бути
back !!!
Ваша суицидальная смерть, принесет страдания всем вашим родственникам на 7 поколений вперед.
Вы здесь » Найкращий український форум -=BMZ=- » Як все дістало - життя замало (Суіцид) » Шо мені робити ?як їх вирішити