Найкращий український форум -=BMZ=-

Объявление

BMZforum.7li.ru

Женский форум о Диетах №1

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Найкращий український форум -=BMZ=- » Батьки і діти(ЧоМУ вони нас нерозуміють:?:) » Чому вони нас нерозуміють(сторона дітей)?

Чому вони нас нерозуміють(сторона дітей)?

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Як вже дістали ті сварки !!!
Весь час "шось хочуть весь Час"

--------------------------------------------------
Дістаються до будь-чого, аби тільки покричати !!!

"Вони ж були теж молодші"

+1

2

Та в них молодість троха не така була мені так здається!

0

3

Не знаю чому так, от мене завжди розуміють, я таких проблем не маю, тому нічого сказати не можу.....

+1

4

В мене теж немає. Може це тому, що в день я сплю, а в ночі сиджу за терміналом.
Хоча недавно і виникла серйозна сварка на тему "Як краще прибити телефонну розетку"(я продовжував тел. лінію до ADSL-модема).

0

5

ги,виникає питання,чому ми думаємо,що вони нас не розуміють,може навпаки?!ми звикли бачити чиїсь не доліки,а свої,навіщо?так,звісно не той час,але блін,це тупо,якби не батьки нас би не було,вони за нас переживають,це добре!один друг,має повну незалежність,але скаржиться на те,що йому не lpdjyznm запитати де вын,йому бракуэ уваги!а ми ]] vf'vj?[jx s в таки йспосыб....висновок,завжди э компромыс,і краще шукати недоліки в собі,а сварки-це пусте,можливо ми в них винні

+1

6

Хм знач мені заканало хоча в мну багато сварок з батьками.............але мну ніколи не обмежували з свободою........головне щоб прийшов до 7 ранку)))))))))))

0

Вы здесь » Найкращий український форум -=BMZ=- » Батьки і діти(ЧоМУ вони нас нерозуміють:?:) » Чому вони нас нерозуміють(сторона дітей)?

Создать форум.