Найкращий український форум -=BMZ=-

Объявление

BMZforum.7li.ru

Женский форум о Диетах №1

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Що таке ЛЮБОВ?

Сообщений 1 страница 25 из 25

1

Людство завжди хотіло знати більше !!!
І знає дуже багато ...
----------------------------------------------------------------
а ось про Любов нам відомо ...аж  майже нічого
ТО любов - це найвище почуття,
чи просто видумка людей ?????????????

0

2

На мою думку любов це не зовсім таке сильне поняття,я кохання! Любити можна кожного,навіть ворога, а от кохати - можна kbit одну людину! дехто каже,шо любов - це хвороба,навыть ненаю, можна погодитись з цим твердженням чи ны!

0

3

Зайка тоді я захворів не виліковно))))))))))

0

4

Любов - це просто мотивація для сексу.

0

5

Ти дуже тривіально мислиш.............

0

6

ги,секс це норм штука, да погоджуюсь,але.........не думаю шо всі хлопці думають kbit про секс,це тупо!секс-не головне,це лиш наше бажання

0

7

Секс - це інстинкт, закладений обов'язок, який людина підсвідомо виконує.
А говорится "Що не в ньому основне", "Мені потрібно зовсім не це", хоча насправді - наоборот.

0

8

ну ненаю!а ти віриш в слово кохання???

0

9

Я вірив...........
(до певного моменту)
І переконався. Тепер ні.

0

10

я вважаю,що в нашому віці кохання як такого it нема,можливо є,але ми цього не помічаємо!це синдром на двох

0

11

Любов існує це саме сильне і саме чисте почуття! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

0

12

Скажу так:
Коли ти не любиш або не закоханий в когось, ти не віриш в любов;
Коли ти когось любиш або закоханий ти зразу починаєш в неї вірити. БО ХОЧЕТЬСЯ ВІРИТИ. Я думаю, не важливо як там є насправді, головне вірити, бо так легше жити(і цікавіше)  :)
Ну а раптом ТИ сам колись полюбиш сильно і навічно? А раптом? ;)
АЛЕ ТО ВСЕ Я КАЖУ СУДЯЧИ ПО СОБІ.
Мені здається що кохати вміють тільки дівчата, а хлопцям справді найбільше потрібен секс. І заради цього він згоден казати що любить хоч мільйон раз на день ;)
І кажуть що почуттів без сексу не існує, тобто нема сексу-нема любові. А для дівчат то не обов"язково.....
Скажіть мені що я неправа:))))))

0

13

Ти не права...........може якимсь мужланам головне секс.............але ми не всі такі...........для мну почутя на 1 місці! ! ! ! ! ! ! ! !

0

14

Так, ви не всі такі, але переважна більшість....Хоча я не кажу що всі однакові, звичайно це не так) Ну і ти звичайно не такий  :D

0

15

Сенкс)))))))

0

16

:love:

0

17

RozeNort я щось пропустила???

0

18

не так

0

19

RozeNort
Lost_My_Way
Я ЩОСЬ ПРПУСТИЛА???? :worried:

0

20

to (ВАСІЛІСКА)
Абсолютно нічого.............Я кохаю тільки тебе ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

0

21

RozeNortале чомусь дехто......я краще промовчу,бо бля-ха,не хочу,щоб хтось ображався,але мене зкурвило.........

0

22

ЛЮБОВЬ. Это самое прекрасное, что есть, это ключевое слово нашей жизни. Любовь – двигатель и причина всех наших поступков. Любовь – это то, без чего невозможно было бы представить само существование человечества, то, во имя чего живут и за что умирают, то единственное, что способно сдвинуть горы и достать с неба звезду.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------http://lyubow.ru/

0

23

Ніколи не варто шукати любов вона прийде сама......тоді коли ми її зовсім не чекаємо

0

24

RozeNort написал(а):

і де ж я чула цю фразу??? :D

+1

25

Ти мну схожу говорила..............але це моя запатентована)))))))))))))))

0

Создать форум.